Fleswaterkoelers

Van de bron tot het afvullen

Het water van "Château de Genval" wordt integraal behandeld in de afvullijn in Genval. Het water wordt gebotteld in herbruikbare en recycleerbare flessen zonder BPA, zonder tussenpartij en met eerbied voor het milieu.

Château de Genval is een natuurlijk water met alle eigenschappen van 100 % mineraalwater. Het gehalte minerale zouten, de aanwezigheid van oligo-elementen en de oorspronkelijke puurheid maken het tot een uitzonderlijk natuurproduct. Water is onmisbaar en essentieel voor een evenwichtig organisme, dus gulzig zijn mag!

Samenstelling

Château de Genval van Globe is een pure en lichte watersoort die oligomineraal of arm aan mineralen is, en opwelt in het hart van de Brabantse Ardennen. Het water, dat zijn unieke kwaliteiten krijgt dankzij de duizenden jaren oude rotsen, wordt meer dan 30 meter diep opgevangen in beschermd gebied. Het lage natriumgehalte maakt Château de Genval perfect voor zoutarme diëten, en de afwezigheid van nitraten en nitrieten zorgt voor een unieke puurheid.

Kwaliteitscontrole

Elke nieuwe productie wordt onderworpen aan een bacteriologische analyse op basis van drie stalen die in het begin, in het midden en op het einde van de afvulcyclus worden genomen. 72 uur lang wordt het water in quarantaine gehouden, tot er nieuws is van het lab. Pas als het lab groen licht geeft, worden de flessen verdeeld.

 

Productie

schema pad van water